Persconferentie 13/10/22

8 maanden zijn gepasseerd na mijn turbulente deelname aan de Winterspelen. Het stof is gaan liggen, wondes zijn geheeld en we hebben hard gewerkt aan mijn toekomst en die van mijn geliefde sport skeleton.Tijd om even stil te staan, iedereen te bedanken voor de massale steun die ik vanuit de sportwereld en daarbuiten heb mogen ontvangen tijdens de moeilijkste periode in mijn jonge leven. Maar ook tijd om vooruit te blikken naar de toekomst:

  • Introductie van mijn team & nieuwe head coach
  • Update over de post-Olympische periode
  • Plan en doelstelling voor het komende seizoen én volgende Olympiade
  • Nieuws over de opening van een push track in Heusden-Zolder

Voor alle pers die erbij willen zijn, graag vooraf aanmelden via press@kimmeylemans.com

Ik kijk er naar uit jullie te zien!

Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *